با توجه به درخواست مردم و بزرگان اعتراض میکنم/
از اینکه صلاحیتم را احراز نکردند متعجبم
مراسم عزاداری وفات حضرت فاطمه معصومه (س)
به مناسبت وفات حضرت فاطمه معصومه (س) مراسم عزاداری روز پنج شنبه ساعت 19 در منزل ابواحسن صادقی برگزار می گردد.
قائم خبر: اخبار دریافتی تا این مرحله ( هیئت نظارت استان ) در حوزه انتخابیه قائم شهر ، سوادکوه ، جویبار و سیمرغ ، حکایت از تایید صلاحیت نامزدهایی است که اسامی آنان بدین شرح می باشد :
احمدی – یعقوب
ادیانی – سیدعلی
اکبری آلاشتی – حمیدرضا
اکبری تالارپشتی – عزتا…
ترابی وسطی کلائی – موسی
جمشیدی – علیرضا
جوانی قادیکلائی – یوسفعلی
چمانی – نقی
حسینی اندارگلی – سیدهادی
درزی نفتچالی – ناصر
رجبی – محمد
رحمتی کوکنده – علیبابا
رضیان – عبدا…
رکنی – محمودعلی
ساداتی سیدمحله – سیدمحسن
سلیمانی خوئینی مطلق – مهدی
علیپور – یزدان
علیپور خنکداری – کمال
فرجپور کردآسیایی – میکائیل
قنبری – جابر
کاکوئی – محسن
کوپائی حاجی – مهران
گرجی – حسین
مرادیان کوچکسرائی – کیوان
همچنین نامزدهایی که در هیئت نظارت استان عدم احراز یا رد شده اند ، اعتراض خود را بصورت مکتوب به شورای نگهبان ارسال که در صورت تایید صلاحیت اسامی آنان منتشر می شود .
منبع :شمال نیوز
ولادت حضرت امام حسن عسکری (ع)
به مناسبت ولادت پر خیر و برکت حضرت امام حسن عسگری(علیه السلام) مراسم جشنی همراه محفل انس با قرآن سه شنبه ساعت 19 در منزل کربلایی علی آقا مهدوی برگزار می گردد..
برگزاری محفل انس با معجزه پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) در شب ولادت عاشقان حضرت امام حسن عسگری(علیه السلام)، پدر حضرت مهدی موعود(عجل الله تعالی فرجه الشریف) موجب الفت بیشتر با این کتاب الهی و آشنایی با شخصیت و ارزش های آن بزرگوار می شود.
لیست تأیید صلاحیت کاندیداهای مجلس اسلامی دوره دهم در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی توسط شورای نگهبان اعلام شد که در این حوزه 24 تن از آنان تایید شدند.
قائم خبر: لیست تأییدشدگان کاندیدهای مجلس اسلامی دوره دهم از طرف شورای نگهبان به فرمانداریها تحویل داده شد.
در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی از 50 نفری که ثبتنام کرده بودند، 4 نامزد انصراف دادند.
13 تن از داوطلبان رد صلاحیت شدند و 9 تن دیگر نیز عدم احراز صلاحیت شدند.
در حوزه انتخابیه قائمشهر تنها 24 تن از کاندیداهای مجلس توانستند تأییدیه شورای نگهبان را برای انتخابات 7 اسفند دریافت کنند تا بتوانند برای 2 کرسی مجلس از این حوزه انتخابیه با یکدیگر رقابت کنند.
تأییدصلاحیتنشدهها نیز تا سه روز فرصت اعتراض دارند که طی 20 روز توسط شورای نگهبان مجدداً رسیدگی شود.
برخی از فعالان سیاسی اصلاحطلب در گفتوگوهایی جداگانه با ایلنا در رابطه وضعیت تائید یا رد صلاحیت خود از سوی هیاتهای نظارت شورای نگهبان خبر دادند.
به گزارش ایلنا، تا روز گذشته اخباری از استانهای مختلف همچون استان آذربایجان شرقی یا استان فارس رسید که این اخبار تایید نشده بودند، اما با پایان مهلت بررسیها، این اخبار به صورت تایید شده در اختیار ایلنا قرار گرفت که اسامی چهرهها و شخصیتهای اصلاحطلب و اصولگرایی که در گفتوگو با ایلنا از تایید یا عدم تایید خود در هیاتهای اجرایی خبر دار شده بودند? به شرح ذیل است:
ایلام
داریوش قنبری از استان ایلام، خبر رد صلاحیت خود توسط هیات نظارت را به ایلنا داد و گفت: اصلاحطلبان ایلام اکثرا رد صلاحیت شدهاند و بنا بر این است که اعتراض خود را تحویل دهیم.
از سویی دیگر احمد شوهانی نماینده? دوره? نهم مجلس شورای اسلامی نیز رد صلاحیت شده است.
کرمان
ابراهیم جهانگیری برادر اسحاق جهانگیری که از حوزه انتخابیه استان کرمان ثبتنام کرده بود، نیز از جمله چهرههایی است که رد صلاحیت شده است.
تهران
همچنین از حوزه تهران محمدجواد حقشناس، محسن هاشمی، فاطمه هاشمی، محمود میرلوحی، محمد صوفی، حجتالاسلام رسول منتجبنیا، حجتالاسلام محسن رهامی، فاطمه مقیمی، عباس علیخانی از ردصلاحیتشدگان انتخابات دهم مجلس هستند.
بر اساس گفتههای اعضای حزب اعتماد ملی به ایلنا، همه نامزدهای این حزب در لیست ردصلاحیت شدهها از سوی هیاتهای نظارت هستند که بر این اساس ابوالفضل شکوری، سمیه طهماسبی، نصرتالله تاجیک نیز از رد صلاحیت شدگان هستند.
از سویی دیگر یک منبع آگاه خبر داد که صلاحیت آقایان محسن مهرعلیزاده، علی مطهری و الیاس حضرتی نیز در هیئت نظارت رد شده است.
محمدعلی وکیلی مدیر مسئول روزنامه ابتکار، فاطمه راکعی دبیر جمعیت زنان مسلمان نواندیش از کسانی هستند که صلاحیت آنها تایید نشده است.
نام مرتضی اشراقی نوه امام خمینی (ره) که از حوزه تهران ثبتنام کرده بود، در میان کسانی است که صلاحیت آنها احراز نشده است.
همچنین نام مجید فراهانی دبیر کل حزب ندای ایرانیان از دیگر رد صلاحیت شدگان انتخابات مجلس دهم است.
خراسان رضوی
از حوزه انتخابیه خراسان رضوی و مشهد، همه چهرههای اصلاحطلب از جمله غلامرضا انصاری عضو فعلی شورای شهر تهران، ابراهیم اصغرزاده نماینده پیشین مجلس و سیدحسن رسولی استاندار پیشین خراسان تایید صلاحیت نشدند.
کرمانشاه
در حوزه انتخابیه کرمانشاه نیز سهراب دلانگیزان عضو شورای کرمانشاه کارگزاران، شهاب تجری از بنیاد باران کرمانشاه، جهانبخش امینی، موسوی اجاق، مصطفی محمدی، رئوف قادری از نمایندگان ادوار از دیگر نامزدهای رد صلاحیت شده هستند.
صید ستار عزیزی و صید احمد عزیزی، قدرت احمدیان، مرضیه نظرینیا و علی ططری از دیگر چهرههای رد صلاحیت شده در کرمانشاه هستند.
حیدریطیب نماینده فعلی کرمانشاه، نعمتالله منوچهری نماینده اورامانات، فتحالله حسینی نماینده قصر شیرین و سرپل، حجتالله دمیاد استاندار احمدینژاد و نادر نوروزی ریس ستاد قالیباف نیز از جمله چهرههای اصولگرایی هستند که صلاحیتشان برای انتخابات مجلس رد شده است.
بوشهر
از حوزه انتخابیه بوشهر نیز صلاحیت محمد دادفر نماینده پیشین مجلس ششم برای ورود به مجلس دهم تایید نشد.
خراسان جنوبی
در خراسان جنوبی نیز صلاحیت جواد هروی نماینده فعلی قائن احراز نشد. همچنین محمدرضا آقا ابراهیمی عضو ارشد حزب اتحاد ملت رد صلاحیت شد.
علی آهنی از مدیران دولت خاتمی، عابدی نماینده مجلس ششم نهبندان و منصور تاجری از فعالان سیاسی اصلاحطلب نیز رد صلاحیت شدهاند.
به این ترتیب حمید آیتی همسر شهیندخت مولاوردی از چهرههای اصلاحطلب منطقه تنها اصلاحطلب تایید صلاحیت شده است.
اردبیل
از حوزه انتخابیه اردبیل نیز علی محمد غریبانی نماینده پیشین اردبیل و استاندار پیشین استان آذربایجان غربی و ولی آذروش، نماینده مجلس ششم رد صلاحیت شدهاند.
ضمن اینکه کمالالدین پیرموذن نماینده فعلی اردبیل نیز تایید صلاحیت نشده است.
از سویی دیگر نام اکبر نیکزاد، از چهرههای نزدیک به احمدینژاد نیز در میان رد صلاحیتشدهها دیده میشود.
ناصر نصیری فرماندار استعفا کرده پارسآباد مغان و نماینده سابق گرمی نیز برای انتخابات مجلس دهم رد صلاحیت شده است.
نام حبیب برومند بیلهسوار و پارسآباد مغان نیز در میان نمایندگان تایید صلاحیت نشده دیده میشود.
آذربایجان شرقی
شکور اکبرنژاد و اکبر اعلمی، نمایندگان سابق تبریز در مجلس شورای اسلامی و مصطفی مولوی رئیس ستاد میرحسین موسوی در انتخابات سال 88 در تبریز مهمترین چهرههایی هستند که صلاحیت آنان برای انتخابات مجلس آتی تایید نشده است.
مازندران
از حوزه انتخابیه ساری محمد دامادی نماینده فعلی ساری در مجلس، یوسفنژاد معاون مستعفی وزیر اقتصاد و امور دارایی و از چهرههای اصلاحطلب و همچنین شجاعی رد صلاحیت شدهاند.
همچنین عبدالله حسینی چهره شاخص انتخابات مجلس و از چهرههای محبوب و نزدیک به دولت در آمل رد صلاحیت شده است.
نام مقداد نجف نژاد نماینده فعلی بابلسر و عضو هیئت مدیره استقلال و سید هادی حسینی نماینده قائم شهر نیز در میان تایید صلاحیت شدهها دیده نمیشود.
گیلان
از حوزه انتخابیه رشت نیز غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی و حسن تامینی لیچانی نمایندگان فعلی رشت رد صلاحیت شدهاند. همچنین در راهروی مجلس شنیده میشود صفر نعیمی رز نماینده فعلی آستارا در مجلس نیز رد صلاحیت شده است.
همدان
از استان همدان خبر میرسد بسیاری از چهرههای اصلاحطلب و نزدیک به دولت روحانی رد صلاحیت شدهاند. اسامی آقایان علی حسینی نماینده مجلس ششم نهاوند، محمد کاظمی نماینده مجلس ششم ملایر و داستان سابق تهران، فاضل شهبازی، استاندار کردستان در دولت احمدینژاد و حیدریان عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی پزشکان. افخمی عضو ارشد حزب اتحاد ملت همدان در میان رد صلاحیت شدههای استان همدان دیده میشود.
فارس
حجت الاسلام سیدرضی حسینی المدنی نماینده اصلاح طلب دوره سوم مجلس شورای اسلامی در لامرد و مُهر و قاسم مقیمی پزشک و فعال سیاسی اصلاح طلب هم رد صلاحیت شدند و همچنین سیدمحسن علوی فرزند ارشد وزیر اطلاعات دولت تدبیر و امید و محمد باقر عامری نیا و بهرام طاهری و نیز عدم احراز صلاحیت شده اند.
همچنین فیروزی از چهرههای اصلاحطلب حوزه فسا نیز از دیگر چهرههایی است که رد صلاحیت شده است.
اصفهان
در اصفهان نیز تا این لحظه هیچ خبر موثقی از تایید چهرههای اصلاحطلب منتشر نشده است.
تمامی نامزدهای اصلاحطلب نجف آباد رد صلاحیت شدند.
فتح اله معین، استاندار سابق خوزستان و عضو فعلی شورای شهر اصفهان، حسن مختاری، مهدی حری، علی محمد ایزدی و فتحالله غیور گزینههای اولیه برای قرار گرفتن در لیست اصلاحطلبان نجف آباد بودند.
به این ترتیب از 50 نفر کاندیداها. نجف آباد و تیران و کرون فقط 8 نفر تایید شدند. همچنین کلیه اصلاح طلبان سمیرم هم رد صلاحیت شدهاند
علی اکبرابرقویی نژاد، قدرت الله نوروزی فرماندار اسبق اصفهان، علی یارمحمدیان عضو حزب اتحاد ملت، مرتضی مبلغ معاون وزیر کشور دولت خاتمی، محمداقایی عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان اصفهان، نسرین صحراییان همسر شهید و کمال جلال الدینی عضو ارشد اتحاد ملت نیز رد صلاحیت شدهاند.
همچنین به گزارش خبرنگار پارلمانی ایلنا، خبر عدم احراز صلاحیت مجید منصوری بیدکانی نماینده فعلی لنجان در مجلس و محمد فیروزی نماینده مردم نطنز نیز در راهروهای پارلمان شنیده میشود.
محسن صرامی فروشانی نماینده فعلی خمینیشهر و احمد بخشایش اردستانی نماینده فعلی اردستان نیز رد صلاحیت شدهاند.
کردستان
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایلنا، در راهروهای مجلس شنیده میشود که حامد قادرمزی نماینده فعلی قروه و سالار مرادی نماینده سنندج و امید کریمیان نماینده مریوان در مجلس شورای اسلامی نیز در میان رد صلاحیتشدههای انتخابات قرار دارند.
آذربایجان غربی
ظاهرا نام محمدقسیم عثمانی نماینده فعلی بوکان در میان تایید صلاحیت شدهها قرار ندارد.
قم
صلاحیت محمدرضا اسماعیلی مقدم و صحفی از چهرههای اصلی اصلاحطبان قم نیز رد شده است.
خوزستان
در راهروهای مجلس شنیده میشود جواد سعدون زاده نماینده فعلی آبادان و محمدباقر شریعتی نماینده فعلی بهبهان و حجتالله درویشپور نماینده ایذه در مجلس شورای اسلامی نیز در میان رد صلاحیتشدههای انتخابات قرار دارند.
برخی منابع از رد صلاحیت ولیالله شجاعپوریان نماینده سابق بهبهان و عضو شورای شهر تهران در انتخابات اهواز خبر میدهند.
چهارمحال و بختیاری
صلاحیت جلیلی سرقلعه نماینده لردگان نیز رد صلاحیت شده است.
گلستان
محمد جواد نظری مهر نماینده فعلی بندرگز و بندرترکمن و عبدالکریم رجبی نماینده مینودشت نیز رد صلاحیت شده اند.
علی مطهری و حمید رسایی ردصلاحیت شدند.
هیأت نظارت صلاحیت برخی نمایندگان کنونی مجلس شورای اسلامی را تأیید نکرد.
به گزارش فارس، اسامی نمایندگان رد صلاحیت شده به شرح زیر است:
محمد دامادی نماینده ساری
سیدمحمد بیاتیان نماینده بیجار
حمید رسایی نماینده تهران
محسن صرامی فروشانی نماینده خمینی شهر
سیدرمضان شجاعی کیاسری نماینده ساری
حامد قادر مرزی نماینده قروه
امید کریمیان نماینده مریوان
غلامعلی جعفرزاده نماینده رشت
محمدجواد نظری مهر نماینده کردکوی
سالار مرادی نماینده سنندج
سیدسعید حیدری طیب نماینده کرمانشاه
نعمت الله منوچهری نماینده پاوه
مجید منصوری نماینده لنجان
صفر نعیمیرز نماینده آستارا
سیدهادی حسینی نماینده قائمشهر
کمال الدین پیرموذن نماینده اردبیل
محمدسعید انصاری نماینده آبادان
جواد سعدون زاده نماینده آبادان
شمس الله بهمئی نماینده رامهرمز
فتح الله حسینی نماینده سرپل ذهاب
جواد هروی نماینده قائنات
محمدباقر شریعتی نماینده بهبهان
محمدمهدی پورفاطمی نماینده دشتی و تنگستان
ارسلان فتحی پور نماینده کلیبر
علی مطهری نماینده تهران
احمد شوهانی نماینده ایلام
حجت الله درویش پور نماینده ایذه و باغ ملک
مهدی موسوی نژاد نماینده دشستان
نفوذ بعضی افراد در لباس روحانیت با ادبیاتی مانند « درآب سنگین اراک دفنشان می کنیم و رویشان سیمان می ریزیم» و یا «اگر بنا بر امر به معروف فیزیکی باشد تیکه پارشان می کنیم» و... مایه شرمندگی حوزه و روحانیت شده است!
در این هنگام آن فقیه ومرجع فیلسوف نگاه حسرت آمیزی به حاضران انداختند وخطاب به آن فرد فرمودند: «پس شما با این سخن و برخورد، گفته او را ثابت وتایید کردید ونشان دادید که واقعا مصداق همان لفظ هستید ولی در ظاهر لباس روحانی پوشیده اید!» سپس خیلی با ملاطفت ومهربانی تذکراتی ونصایحی ارائه دادند واضافه کردند : اگر بنا باشد برخورد های ما هم مانند سایر افراد باشد وبا آنها مقابله به مثل بکنیم ، آن وقت فرق ما با آنها چه می شود؟
ما روحانیون که ادعا می کنیم جانشینان رسول خدا (ص) وائمه معصومین هستیم، باید این را در عمل نشان بدهیم. آنگاه به سیره معصومین پرداختند که پیامبر مصداق اتمّ « اشدّاء علی الکفار ورحماء بینهم » بودند واین شدت بر کفار هم بیشتر ناظر به سردمداران وطواغیت کفار است. آن حضرت نسبت به توده مردم اعم از کافر ، مشرک ومسلمان « اُذُن خیر»، مهربان و رحیم بودند.
از فرمایش ایشان وکتب سیَر وتاریخ بر می آید که این سیره نبوی وعلوی در طول تاریخ از آغاز غیبت صغرا تاکنون درمیان علما وفقهای شیعه وجود داشته وعملی می شده است.
آنها در میان مردم بر مبنای کرامت انسانی، عزت محوری، حسن ظن، گذشت و مهربانی ظاهر می شدند و رفتار می کردند. در حالات خواجه نصیر طوسی می خوانیم : چون فردی به وی نامه ای نوشت و در آن ایشان را « کلب بن کلب» خطاب کرد. خواجه نصیر جواب بسیار کریمانه داد و نوشت: این که مرا سگ وفرزند سگ خطاب کردید درست نیست ، چون سگ از چهار پایان است و فلان صدا را در می آورد و چنین و چنان است، در حالی که هیچکدام این خصوصیات در من نیست.
در تاریخ مشروطه آمده است یکی از منبری های معروف کربلا که مخالف مشروطه بود و در منبر به شدت علیه مرحوم آخوند خراسانی صحبت می کرد. او در اواخر عمرش مقروض شد، بناچار می خواست منزل مسکونیش را بفروشد تا بدهی هایش را بپردازد. وقتی خبر به آخوند رسید مانع از آن شد وتمام بدهی های دشمن سر سخت خود را پرداخت کرد ونگذاشت او خانه به دوش شود.
در اوج آشوب های دهه پنجاه لبنان ، چند نفر از جوانان عضو حزب کمونیست «جبهه خلق به رهبری جرج حبش»، ماموریت می یابند تا در یک عملیات ترور ، سر راه امام موسی صدر کمین کنند وخودروی حامل ایشان را با « آرپی چی 7» منهدم سازند. اما خوشبختانه دیر می رسند وماشین از آنجا عبور می کند، آنها بی خبر ساعاتی منتظر می شوند بعد ناامید شده و هنگام برگشت توسط نیروهای جنبش امل دستگیر و به حضور امام موسی صدر آورده می شوند ، اما ایشان در همان جلسه دستور آزادی آنها را صادر می کنند.
در باره شهید مظلوم آیت الله بهشتی هم معروف است وقتی شعار « شاه زنا زاده است وخمینی آزاده است » را می شنود، آشفته خاطر شده ومی فرماید: « رضاخان ازدواج کرده بود ، این شعار حرام است. از پلکان حرام که نمی شود به بام سعادت حلال رسید.»
به شهادت تاریخ بدنه حوزه وروحانیت همین است وبس. علما ودانشمندان شیعی هرگز حاضر نمی شدند کوچکترین آزاری حتی به حیوانات برسانند. در رقت قلب وصفای باطن مرحوم علامه طبا طبایی به نقل از همسرشان نوشتند: وقتی یک گربه ای در چاه حیاط منزل افتاد، انگار که یکی از فرزندانش به چاه افتاده ، بسیار مضطرب ونگران بودند، آن روز درس را تعطیل کردند، کارگر وچاهکن و مقنی آوردند وسر چاه را باز کرده وگربه را از آن بیرون آوردند وآن وقت آرام گرفتند واز این که گربه زنده از چاه بیرون آمده بود شکر به جای آوردند.
از حضرت استاد قرائتی شنیدم می فرمود یک سالی در سفری به مشهد به خدمت مرحوم آیت الله آقا میرزا جواد آقا تهرانی رسیدیم ، وسط حیاط کنار حوض نشسته بودند ، وقتی وارد شدیم ما را به داخل اتاق که چند پله داشت بردند. چند لحظه گذشت، آن مرحوم متوجه شدند که چند مورچه روی لباسشان راه می روند ، فرمودند اینها در حیاط روی لباس من آمدند الان نمی توانند از داخل اتاق برگردند ولانه هایشان را گم می کنند.سپس بلند شدند وبا زحمت پله ها را پایین آمدند ودر کنار حوض مورچه ها را روی زمین گذاشتند وبرگشتند.
در حالات حضرت امام خمینی بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ایران هم به نقل از هم حجره هایشان نقل است وقتی مگس هایی وارد حجره می شدند وبسیار هم آزار دهنده بوده وفرصت استراحت وتمرکز ومطالعه را از آدم می گرفتند ، اما حاج آقا روح الله هرگز اجازه نمی دادند با مواد کشنده آنها را از بین ببریم. با پارچه وحوله ای آنها را یکی یکی که خیلی هم وقت می برد وزحمت داشت از حجره بیرون می کردند.
اخیرا بعضی افراد و کسانی که متاسفانه در لباس روحانیت حضور دارند در فضای سیاسی - اجتماعی کشور برخی رفتار وکردارهایی از خود بروز می دهند که هیچ سنخیتی با بدنه وارکان حوزه وروحانیت ندارد.
ادبیات عجیب وغریبی مانند : «می کشیم» ، « اعدامشان می کنیم» ، « در آب سنگین اراک دفنشان می کنیم ورویشان سیمان می ریزیم» ، « اگر بنا بر امر به معروف فیزیکی باشد تیکه پارشان می کنیم» و... که مایه شگفتی وشرمندگی برای بدنه حوزه وروحانیت شده است.
معروف است در عصر زعامت ومرجعیت مرحوم آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی، طلبه ای دزدی کرده بود . وقتی خبر به آن فقیه موسس رسید فرمود : نگویید طلبه دزدی کرده است ، بگویید فردی لباس طلبگی به تن کرده وبعد به دنبال دزدی رفته است، چون طلبه اگر طلبه واقعی باشد هرگز دزدی نمی کند.
حال سوال این است ، آقایانی که لباس روحانیت به تن کرده و فرهنگ «خشونت وبگیروببند و بکُش» در میان مردم وجوانان ترویج می کنند، در کدام حوزه علمیه درس خواندند؟ از حوزه درسی کدام استاد بهره گرفتند؟ در بدنه وارکان حوزه که این خبرها وجود ندارد! آنچه که ما سراغ داریم این بساط ها در حوزه اصلا جایگاهی ندارد.
آیا بهتر نیست بگوییم اغلب اینان کسانی هستند که شخصیت ها یشان در جاهای دیگر شکل گرفته وهیچ نسبتی به جز یک دست لباس با حوزه وروحانیت ندارند؟
آیا نمی توان اینها را «نفوذ جریانی» در حوزه علمیه نامید که بر خلاف سیره دیرینه وسنت اصیل روحانیت ومرجعیت تلاش وتکاپو می کنند؟ ماجرا آن وقت جالب ترو سوال برانگیز تر می شود که قیافه اخلاقی هم به خود می گیرند.
انا لله و انا الیه راجعون
و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی،جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید.
درگذشت جوان عزیز سید کمال آذرخش عضو گروه نمایش کئو چشمه کانون فرهنگی صراط را به خانواده محترمش تسلیت عرض نموده برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم .
فرزاد فتحی