نهری از شیر سفیدتر و از عسل شیرین تر
در روزگار ما و دنیای صنعتی و ماشینی امروز، جاذبه های طبیعی همچون کویر و رود و دریا و جنگل، روز به روز جذابیت بیشتری پیدا می کند و فرح بخشی و لذت فراوان تری را به دنبال دارد. در این میان، افراد تمایل دارند طبیعت بکر و دست نخورده و جذابی را پیدا کنند و لذت و آرامش ناشی از بودن در آن محیط را تجربه کنند. اما واقعیت این است که چنین طبیعت بکر و ایده آلی را امروزه یا پیدا نمی کنیم و یا اگر پیدا کنیم با محدودیت هایی روبه رو هستیم مثلاً یا هزینه ی سفر را نداریم یا به علت موقعیت جغرافیای خاص آن محیط، امکان دسترسی وجود ندارد و یا از لحاظ زمانی محدودیت هایی داریم.
اما خبر خوشحال کننده این است که شما می توانید از یک طبیعت بکر و عالی و بطور مشخص از یک رودخانه ی منحصر به فرد، بدون هیچ محدودیتی بهره مند شوید.
دوستان عزیز،
شما می توانید بدون هیچ هزینه ی مالی از بی نظیرترین رودخانه ای که بتوانید تصورش را بکنید، برای همیشه و تا ابد بهره ببرید. رودخانه ای که نوشیدن از آن، بهجت و شادمانی وصف ناشدنی را به همراه دارد. همه ی شما می توانید از همین امروز جای خود را در کنار این رودخانه ی شگفت انگیز و آرام بخش رزرو کنید. رودی که از شیر سفیدتر و از عسل شیرین تر است.
نشانه ی این رود بی نظیر را امام موسی کاظم علیه السلام به ما فرموده اند که:
« رجب، نام نهری است در بهشت که از شیر سفیدتر و از عسل شیرین تر است و هرکس یک روز از این ماه را روزه بگیرد، البته از آن نهر بیاشامد.»
(وسائل الشیعه ج 7 ص 350 ح 3)
ماه رجب ماه خدا و ماه عبادت و بندگی
کانال کانون فرهنگی صراط روستای کارمزد سوادکوه
https://telegram.me/kanonserat
کانون فرهنگی صراط روستای کارمزد سوادکوه
هشت بهشت زندگی !!!!!
بهشت اول :
آغوش مادریست که با تمام وجود ، بغلت کرد و شیرت داد
بهشت دوم :
دستان پدریست که برای راه رفتنت ، با تو کودکی کرد
بهشت سوم :
خواهر یا برادریست که برای ندیدن اشکهایت ، تمام اسباب بازیهایش را به تو داد
بهشت چهارم :
معلمی بود که برای دانستنت با تمام بزرگیش هم سنت شد تا یاد بگیری
بهشت پنجم :
آغوش عشقی بودکه شاید هرگز در آغوشش نگرفتی
بهشت ششم :
دوستی ست که روز ازدواجت در آغوشت کشید و چنان در آغوشش فشرد که انگار آخرین روز زندگیش را تجربه میکند
بهشت هفتم :
همسر توست که با تمام وجود در کنار تو معمار زندگی مشترک تان است
گویی دو شاخه از یک ریشه اید
بهشت هشتم :
فرزند توست که خالق زیبایی های آینده است
آری شاید هر کدام از ما تمام هشت بهشت را نداشته باشیم
اما بهشت همین حوالیست ...
مادرت را بنگر...
پدرت را ببین ..
خواهر یا برادرت را حس کن ..
به معلمت سر بزن...
دوستت را به یاد بیاور...
عشقت را از خاطرت بگذران...
همسرت را در آغوش بگیر...
فرزندت را ببوس...
??زندگیتان " هشت بهشت
به کرسی نشاندن حرف
( هرگاه کسی در اثبات نظر خود پای فشاری کند و سرانجام آن را به دیگری بقبولاند و یا تحمیل نماید، می گویند : سرانجام حرفش را به کرسی نشاند )
رسم خواستگاری و بله بران در گذشته ایجاب می کرد که پس از آن که میان خانواده های عروس و داماد درباره ی مهریه و دیگر خرج های ازدواج توافق به دست می آمد و پیشنهاد های پدر و مادر عروس سرانجام مورد پذیرش خانواده ی داماد قرار می گرفت و قباله ی عقد نیز نوشته می شد، آن گاه عروس را بزک کرده بر یک کرسی که در آن زمان جای نشستن مهتران و بزرگان بود، می نشاندند ( در آن زمان از مبل و صندلی خبری نبود و کهتران نیز بر چهارپایه می نشستند) و او را در برابر تماشای دوشیزگان و بانوان محله و آبادی قرار می دادند. نشستن عروس بر کرسی و نمایش او برای اهالی محل این معنی را داشت که پس خانواده ی عروس درخواست های خود را به خانواده ی داماد قبولانده و یا تحمیل نموده است که اکنون عروس خود را بر کرسی نشانده است. از این رو این اصطلاح اندک اندک دامنه ی معنایی گسترده تری یافت و مجازن در مورد قبولاندن حرف و عقیده به کار رفت.
مراسم وفات حضرت زینب (س)
بمناسبت وفات حضرت زینب (س) مراسم عزاداری همراه با جلسه دوره ای قرآن روز جمعه از ساعت 30-19 همزمان با نماز مغرب و عشاء همراه با صرف شام در منزل شهید ابوطاهر آرون از سوی کانون فرهنگی هنری صراط برگزار می گردد.
مراسم ولادت حضرت علی (ع)
به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) مراسم جشنی همراه با محفل انس با قرآن در منزل کربلایی انو شیروان فتحی ( روز چهارشنبه) در ساعت 21 برگزار می گردد.
?? جوش آوردن خودرو ??
هنگامی که خودرو جوش آورده ، باید سریعا بخاری را با درجه حداکثر روشن کنید تا گرمای اضافی موتور را جذب کند. به هیچ وجه خودرو را خاموش نکنید و قبل از اینکه در رادیاتور را باز کنید، مقداری آب سرد به شبکه های رادیاتور بپاشید تا حرارت موتور به خوبی جذب شود و از طرف دیگر باعث پاشش محتوای درون رادیاتور به بیرون نشود.???????? کانال کانون فرهنگی صراط روستای کارمزد سوادکوه
نماز یک شبی در ماه رجب
از رسول اکرم(ص) روایت شده که فرمود:
«هر کس در یک شب از ماه رجب دو رکعت نماز و در این دو رکعت 100 مرتبه سوره «توحید» را بخواند،
ثواب آن مثل این است که 100 سال در راه خدا روزه گرفته است و خدا به او 100 قصر در بهشت عطا کند که هر قصری در جوار یکی از پیغمبران(ع) باشد».(17)
البته شبهای ماه رجب هر کدام نماز مخصوصی دارند که در کتاب «مفاتیح الجنان» به تفصیل آورده شده است.
چرا سکوت برای مغز مفید است
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت در سال 2011 که آلودگی صوتی را «طاعون مدرن» نامید، مدارک محکمی وجود دارد که آلودگی های صوتی محیط اثرات مضر شدیدی بر سلامت عمومی جامعه دارد.
به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا، با افزایش انواع صدا در محیط های درون و خارج از خانه، افراد بیشتری به دنبال سکوت هستند و در نتیجه آن تدابیری مانند رژیم سکوت 10 دقیقه ای صبحگاهی یا برنامه سکوت 10 روزه شکل گرفته است.
در ادامه چهار پیامد مثبت سکوت برای مغز بررسی شده اند که موجب کاهش استرس و تمرکز بیشتر می شوند.
1- سکوت موجب کاهش استرس و تنش می شود
بر اساس نتایج تحقیقات، آلودگی صوتی، عامل فشارخون بالا و حمله قلبی است و موجب کاهش شنوایی و افت سلامت عمومی بدن می شود. صداهای بلند با تحرک بخش آمیگدال مغز که وظیفه درک احساسات را برعهده دارد، باعث افزایش استرس و تولید هورمون کورتیزول می شوند.
این در حالی است که سکوت دارای آثار مخالف آلودگی صوتی است و تنش را از مغز و بدن دور می کند.
بر اساس تحقیقاتی که در سال 2004 در نشریه Heart منتشر شد، دو دقیقه سکوت بیش از گوش دادن به موسیقی آرامش بخش، موجب از بین رفتن تنش و آرامش می شود.
2- سکوت، توان ذهنی را بازیابی می کند
در زندگی روزمره، دائما اطلاعات حسی به مغز ارسال می شوند و فرآیند تصمیم گیری، حل مشکل و کنترل امور روزمره، بخش عمده ای از مغز را درگیر می کند. با اجرای مکرر این فرآیندها، توجه و توان مغزی ما کاهش می یابد و احتمالا در هنگام تمرکز، حل مساله و ارایه ایده های جدید، با مشکل مواجه می شویم. زمانی که از محرک های صوتی رهایی می یابیم، مغز فرصتی برای بازسازی و بازیابی توان خود به دست می آورد.
3- هنگام سکوت شبکه پیش فرض مغز فعال می شود
هنگامی که به تمرکز یا مدیتیشن می پردازیم، شبکه پیش فرض مغز فعال می شود. شبکه پیش فرض مغز در واقع شبکه ای از بخش های مختلف مغز است که با یکدیگر تعامل دارند و فعالیت آن ها به شدت با یکدیگر ارتباط دارد. این شبکه زمانی بیشترین فعالیت را دارد که شخص به دنیای خارج توجهی نداشته باشد. این حالت مغزی امکان درک کامل تجارب، همدردی با سایرین، خلاقیت بیشتر و بهبود وضعیت روحی و روانی را فراهم می کند.
4- سکوت امکان بازسازی سلول های مغز را فراهم می کند
بر اساس تحقیقاتی که در سال 2013 روی موش ها انجام گرفت و نتایج آن در نشریه Brain منتشر شد، دو ساعت سکوت روزانه منجر به شکل گیری سلول های جدید در هیپوکامپ می شود. این بخش از مغز مسئولیت یادگیری، حافظه و کنترل احساسات را برعهده دارد.
?????????????????????? کانال کانون فرهنگی صراط روستای کارمزد سوادکوه
مازیار سردار بزرگ طبرستان :
مازیار (به گفته بلاذری، ماهیزدیار) آخرین حکمران کارنوندیان، رهبر قیام علیه سلطه اعراب، و از جمله سلطه خلافت بنی عباس، بر ایران و همچنین یک ملیگرا بود.
مازیار نخستین کسی از خاندان کارن است که دین اسلام را پذیرفت ، حال آنکه ونداد هرمز جد وی و کارن پدر او هر چه اسلام عرضه کردند نپذیرفتند و تا پایان عمر بر دین زرتشتی باقی ماندند. مازیار همینکه مالک طبرستان شد، پایه های قدرت خویش را مستحکم کرد و سیرت جد خود ونداد هرمز را در پیش گرفت و بر آن شد که به مقاومت دست زند و از اینجا باید دریافت که اسلام آوردن او نیز مانند باقی ایرانیان آن زمان امری ظاهری و مصلحتی بود.
در برههای از زمان که مامون عازم روم بود، مازیار از این فرصت استفاده نمود و بر آمل، ساری و رویان که اکثر آنها مسلمان بودند شورید و بین برد. آنگاه حصارهای ساری و آمل را تعمیر کرد و در کوهستانها قلعه ساخت و به محکم کردن شهرها و راهها پرداخت. ، برای خلیفه شمار سربازان مازیار را زیاد گزارش دادند و همچنین به مامون خبر دادند که مازیار خلع طاعت کرده و همان دین زرتشتی را اختیار و به مسلمانان ظلم میکند.
بعد از « مامون »، جانشین او « ابراهیم معتصم » در فکر استیصال او افتاد و به عبداله بن طاهر والی خراسان حکمی نوشت که مازیار را گرفته و به بغداد ببرند. زمانی که لشکریان خراسان به مازندران رسیدند، خیانتکاران مازیار را تحویل نیروهای تازیان دادند تا نزد خلیفه ببرند.
زمانی که مازیار به نزدیکی سامرا رسید خواستند مانند « بابک خرمدین » وی را نیز با پیل درون شهر بگردانند. پیل را نزد مازیار بردند اما مازیار که شنیده بود بابک را با همین پیل درون شهر برده بودند سوار پیل نشد و گفت : من در اندازهای نیستم که بر جای بابک تکیه کنم. وقتی او را به بغداد بردند معلوم شد که مازیار با « افشین » که به حیدر بن کاوس معروف بود معاهده دارند که خلیفه را خلع کنند و خلافت را به ایرانیان اصیل باز گردانند.
به دستور خلیفه، مازیار را چهار صد و پنجاه تازیانه زدند تا وی بمرد. مازیار را پس از مرگ بر همان داری کردند که جنازه بابک هنور بر آن بود. سرانجام قیام مازیار با فریب برخی نزدیکانش به وسیله خلیفه به پایان رسید.???? کانال کانون فرهنگی صراط روستای کارمزد سوادکوه
https://telegram.me/kanonserat????